Menu Kapat
Kapat

Bu yinelenen bir olaydır

24Mayıs20:0021:05Baştan Çıkarıcının GünlüğüMesafe Sahne20:00 - 21:05

Gün & Saat

24 Mayıs 2025 20:00 - 21:05

Mesafe Sahne

Koru mahallesi Söğüt Sokak, EMA Asma Bahçe Çarşısı 3/E No:1 Çankaya/Ankara

Mekandaki Etkinlikler

Katılmak için:

Bilet

Etkinlik Detayları

Yakîn Tiyatro’nun Søren Kierkegaard’ın aynı isimli kitabından uyarladığı Baştan Çıkarıcının Günlüğü, tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

“Yaşadığımız bu dünyanın arkasında, gerilerde bir yerde bir başka dünya daha vardır; insan şeffaf bir tül ardından bakar gibidir ve tülden bir dünya görünür, daha hafif, daha ruhani, gerçek dünyadan farklı niteliklerde. Birçokları kendilerini bedensel olarak var oldukları bu dünyadan ziyade o diğer dünyaya aitmiş gibi hissederler.”

Süre: Tek perde / 65 dakika

Yazar: Søren Kierkegaard
Uyarlayan & Yönetmen: Öncü Alper
Yönetmen Yardımcısı: Emre Şamdan
Reji Asistanı: Zeynep Dizer
Hareket Tasarım: Alev Abaydın, Serkan Kavaklı
Işık Tasarım: Yiğitcan Yüksel
Müzik Tasarım: Mertcan Ercan
Görsel Tasarım: Sıla Sert
Oyuncu: Sinemis Kamer Şahin

Yol Tarifi

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.